KENNIS VERGROTEN, KWALITEIT VERBETEREN?

IN HET FOOD & FRESH LAB!

Leren in de praktijk is een mooie belofte, maar voor bedrijven in de foodsector is dat in veel gevallen praktisch een onhaalbare situatie. Toch is een professionele productieomgeving een effectief middel om (technisch) beroepsonderwijs beter vorm te geven. Het Food & Fresh Lab in Helmond biedt zo’n omgeving in de vorm van een professionele praktijkruimte met een volledig operationele productielijn.

Leren, experimenteren en organiseren

Studenten en medewerkers van bedrijven kunnen écht praktijkgericht leren in het Food & Fresh Lab. En bedrijven kunnen er naar hartenlust experimenteren omdat er elke 10 weken een nieuwe productielijn wordt opgesteld. Ook is het Food & Fresh Lab de perfecte entourage voor het organiseren van onder meer congressen, conferenties, presentaties en meerdaagse activiteiten. Het Food & Fresh Lab –een gezamenlijk initiatief van bedrijfsleven, onderwijs en overheid– is onderdeel van De Groene Campus en het FoodTechPark Brainport.

Productielijnen